Vaša košarica je prazna.

Objave za medije

V Kranju gostuje NK Maribor

19.07.2017
Nova sezona Prve lige Telekom Slovenije se je začela ob koncu minulega tedna, drugo kolo pa bo prineslo prvo domačo tekmo NK Triglav Kranj. V Športnem centru Kranj bo v soboto ob 16:50 gostoval državni prvak NK Maribor. V prvem kolu so bordo-beli gostovali v Dravogradu, kjer je srečanje gostil..
Preberi več

Domplan je novi generalni pokrovitelj kluba

07.07.2017
NK Triglav Kranj in podjetje Domplan d.d. že vrsto let vzorno sodelujeta, to partnerstvo pa bo z novo sezono dobilo novo nadgradnjo. Dosedanji glavni pokrovitelj je namreč z novo pogodbo postal generalni pokrovitelj NK Triglav Kranj. Poglobljeno sodelovanje sta s podpisom zapečatila direktorica..
Preberi več

V ponedeljek začetek priprav na sezono 2017/2018

08.06.2017
V ponedeljek, 12. junija 2017, bo članska ekipa NK Triglav Kranj začela s pripravami na sezoni 2017/2018. Zgodnejši začetek poletnih priprav gre na račun sezone, ki bo prvič po 2013/2014, obarvana v prvoligaške barve. V novo obdobje bodo prvaki 2. SNL krenili z novim trenerjem, saj je žezlo..
Preberi več

Anton Žlogar je novi trener NK Triglav Kranj

05.06.2017
Člansko ekipo NK Triglav Kranj bo v sezoni 2017/2018 vodil Anton Žlogar. Dosedanji strateg Siniša Brkič se bo tako lahko popolnoma posvetil nalogam športnega direktorja, ki terjajo pozornost celotnega človeka. Po tehtnem premisleku je izbor trenerja, ki bo lahko nadaljeval začetko zgodbo..
Preberi več

Domače slavje prvaka proti Dobu

23.05.2017
S tekmami 27. kola druge slovenske nogometne lige bo ob koncu tedna padel zastor na sezono v tem tekmovanju. NK Triglav Kranj si je že pred dvema tednoma zagotovil prvo mesto, naslov prvaka in uvrstitev v prvo ligo, na zadnji tekmi pa bo gostil NK Dob. Tekma bo potekala v svečanem vzdušju, saj..
Preberi več

NK Triglav se vrača v prvo slovensko ligo!

14.05.2017
Članska ekipa NK Triglav Kranj si je dve koli pred koncem aktualne sezone v drugi slovenski nogometni ligi tudi matematično zagotovila uvrstitev v prvo slovensko nogometno ligo. Po sobotnem remiju NK Dob in NK Ankaran je dan pozneje Triglav potreboval zmago proti NK Brežice, kar mu je na domačem..
Preberi več

Prihaja kranjski derbi med Triglavom in Zarico

14.04.2017
Ob koncu tedna se bodo ekipe v drugi slovenski nogometni ligi podale v boj za nove prvenstvene točke. V sklopu 21. kola se znova obetajo zanimivi obračuni po Sloveniji, v Kranju pa bomo videli mestni derbi med NK Triglav in NK Kranj Zarico. Mestni derbi bo na sporedu v soboto ob 16:30 v Športnem..
Preberi več

Siniša Brkič postal športni direktor NK Triglav..

13.03.2017
NK Triglav Kranj predstavlja novega športnega direktorja. To funkcijo bo odslej tudi uradno opravljal Siniša Brkič, sicer tudi trener članske ekipe najuspešnejšega gorenjskega kolektiva. Siniša Brkič je doslej opravljal naloge vodje trenerjev, v pomlad pa bo zakorakal v novi funkciji pri..
Preberi več

Zimske priprave v besedi in številki

07.03.2017Zimske priprave članske ekipe se zaključujejo
Zakorakali smo v zadnji teden zimskih priprav članske ekipe NK Triglav. Bordo-beli bodo v soboto igrali prvo tekmo v letu 2017, na Dobu pri Domžalah bodo igrali prestavljeno tekmo 16. kola 2.SNL, ki bi morala biti ob koncu jesenskega dela sezone, a zaradi obilnih padavin to ni bilo..
Preberi več

Uspešno izpeljano odprtje igrišča v ŠC Kranj

17.12.2016
Težko pričakovano uradno odprtje prenovljenega pomožnega igrišča s povsem novo, najsodobnejšo umetno podlago, je v Športni center Kranj privabil množico obiskovalcev, visokih gostov, mladih nogometašev in velikanov slovenskega nogometa. Dogodek je v celoti uspel, za kar se gre zahvaliti..
Preberi več
Prijavi se na RSS
Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV