Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

B. Fekonja: "Tekma kot darilo podpornikom"

V Kranju prva tekma z gledalci na tribunah po več mesecih

Obdobje, v katerem so se nogometni klubi na takšne in drugačne načine skušali znajti in tako vsaj malce lažje prebroditi težavne čase epidemije, so očitno mimo. Dokaz za to je četrtkov obračun, kjer se bosta Triglav in Maribor kot prva pomerila pred publiko.

 

Stadion v Kranju ne bo poln, česar smo bili sicer na tekmah teh dveh rivalov vajeni v zadnjih sezonah, a tudi omejen obisk predstavlja simbolen povratek nogometa na stare tirnice. Medtem ko nekateri ostali klubi zaradi različnih razlogov še niso in v kratkem še ne bodo uspeli tekme organizirati za obiskovalce, smo pri Triglavu storili vse, da se bo temeljni kamen na novo postavil prav v prestolnici Gorenjske.

 

"Trud, ki smo ga vložili v to, da bomo kot prvi klub lahko na domači tekmi gostili gledalce, je v prvi vrsti darilo našim zvestim podpornikom. Na ta scenarij smo bili dovolj dobro pripravljeni, pokazali smo, da smo dovolj okretni in sposobni, na drugi strani pa gre zahvala tudi dobremu odnosu z upravno enoto, ki nam je šla na roko. Vstopnice za Maribor se dobro prodajajo, v prodaji pa so tudi že vstopnice za nedeljsko tekmo z Aluminijem. Želimo si, da bi bila kapaciteta izpolnjena zdaj, ko je število omejeno, in tudi kasneje, ko omejitev ne bo več," je dejal predsednik kluba Beno Fekonja.

 

V četrtek ob 18:00 se bosta v Športnem centru Kranj pomerila stara rivala Triglav in Maribor, že v nedeljo pa bo ob 16:00 ekipa Orlov na svojem terenu gostila Aluminij iz Kidričevega. Vstopnice za obe tekmi že lahko kupite na www.mojekarte.si/si/triglav-kranj-maribor/vstopnice-1130730.html.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV