Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

BORDO EKIPA NA TURNIRJU V ŠENČURJU

  Jasmin K.

V nedeljo se je Bordo ekipa s pomočjo  fantov ekipe Belih udeležila turnirja v Šenčurju. Potekal je tradicionalni 6.Janov turnir.

 

Ekipa NK Triglav se je predstavila v dveh ekipah. Prva ekipa NK Triglav-Bordo je tekmovala v skupini A in osvojila 1.mesto. Ekipa je igrala proti NK Medvode, NK Dogoše, NK Šenčur-Modri in NK Kamnik.

 

Druga ekipa NK Triglav-Beli so tekmovali v skupini C in osvojili 2.mesto. Beli so igrali proti ekipam NK Domžale, NK Britof in NK Šenčur-Rumeni.

 

V osmini finala sta žal obe ekipi izpadli iz tekmovanja. Prvi so izpadli Bordo, ki so klonili po izvajanju iz kazenskih strelov proti ekipi Arena-Novi Sad.

 

Druga ekipa Belih je izpadla proti ekipi NK Škofja Lok-Rumeni. Najprej so Triglavani povedli in imeli možnost vodstvo povečati iz 100 % priložnosti ampak jim žal ni uspelo. Nato se je pokazalo pisano nogometno pravilo ˝kdor ga ne da, ga dobi˝ in je ekipa dobila tri zadetke proti koncu tekme.

 

Žal smo prezgodaj končali tekmovanje, ampak kljub temu prikazali dobre predstave v bordo dresu in že hitimo novim ciljem na poti.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV