Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Boštjan Miklič na čelu članske ekipe do leta 2022

Od januarja 2021 člansko moštvo vodi dosedanji pomočnik trenerja Boštjan Miklič. Perspektivni 37-letni strokovnjak iz Ljubljane je svojo trenersko pot pričel v Šmartnem pri Ljubljani v nižjih selekcijah. Pot je nadaljeval v Interblocku in Svobodi iz Ljubljane, nato ga je trenerska pot pripeljala do Olimpije Ljubljana, kjer je deloval štiri leta kot trener mladinske in kadetske ekipe ter pomočnik članskega trenerja. V Triglav Kranj je prišel leta 2018 kot trener mladinske ekipe in vodja mladinske nogometne šole. V sezoni 2019/20 je postal pomočnik članskega trenerja. Po prekinitvi pogodbe z Damjanom Gajserjem je vodenje ekipe prevzel že decembra lani, ko so igralci opravljali individualne priprave po njegovem programu. Upravni odbor ga je potrdil za članskega trenerja v začetku leta 2021. Pogodba je podpisana do konca sezone 2021/22.

 

»Igro v prihodnje bomo gradili na mladih domačih igralcih. Cilj v letošnji sezoni je, da se približamo najboljšim. Oblikujemo novo jedro ekipe, ki bo prevzela odgovornost. TI igralci so prihodnost Triglava in slovenskega nogometa. Verjamem vanje in verjamem, da bodo nosilci prepoznavne Triglavove igre. Pokazali so, da so pripravljeni na delo, da lahko nosijo breme in imajo potencial, da skupaj dosežemo zastavljene cilje. Seveda nas čaka še ogromno dela, a tega smo v klubu vajeni«, je v svoji prvi izjavi kot članski trener za našo spletno strani povedal Boštjan Miklič.  

 

Upravni odbor je odločitev o imenovanju sprejel na svoji seji 14. 01. 2021. V tem času je ekipa opravila bazične treninge ter bila za štiri dni na pripravah v Umagu. »Ekipa je lahko toliko dobra, kolikor dobro je upravljana. Boštjan je že pravi triglavan, saj se je kalil na najzahtevnejših položajih v klubu. Sedaj je prišel na vrh trenerske piramide in ima vso podporo prav vseh v klubu.  Aktivnosti s člansko ekipo tečejo po načrtih. Zagotovili smo tudi sredstva za krajše priprave, da razbijemo negotovost v kateri smo se znašli zaradi epidemije. Motivacija je na visokem nivoju, tako da komaj čakamo na nadaljevanje prvenstva«, je ob podpisu pogodbe povedal podpredsednik kluba Miroslav Matijaševič.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV