Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Čadež: Ekipa deluje enotno

Vratar Triglava po zmagi in pred novim izzivom

V četrtek je kranjski Triglav doma premagal Aluminij, a časa za slavje ob pomembni zmagi seveda ni bilo. Prvenstvo prinaša zgoščen urnik tekem, zato so tri točke pripomogle k dvigu samozavesti pred nadaljevanjem.

 

"Izjemna zmaga za samozavest, zato iskrene čestitke ekipi in strokovnemu štabu. To je prava popotnica za nove pomembne tekme. Tri točke nam pašejo, saj je bila rezultatska kriza zelo dolga. A to so stvari, ki se v nogometu lahko zgodijo, pomembno pa je, da gremo uspešno v nadaljevanje," je sprva dejal vratar Luka Čadež.

 

Tako suverene, odločne in mirne tekme so recept za uspeh, ob tem pa veliko pomeni tudi dejstvo, da Orli niso prejeli zadetka. "Celotna ekipa je enotno delovala, če se je primerila napaka, smo jo skupaj odpravili. Komunikacija je bila na visoki ravni in to je odločilno pomagalo k odlični predstavi. Vratar je pomembna vloga, kjer imaš pod nadzorom branilce in vso igrišče, zato je dobro sodelovanje še kako pomembno. Že nekaj časa nisem mreže ohranil nedotaknjene, zato je to dobro tudi za samozavest."

 

V nedeljo Orli gostujejo v Velenju, kjer se bodo pomerili z zadnjeuvrščeno ekipo na tabeli. Bordo-beli so Knape v tej sezoni že ugnali, nov uspeh pa bi bil še toliko bolj pomemben tudi zaradi pogleda na tabelo.

 

"Tekma z Rudarjem bo izjemno pomembna, ker se lahko z novo zmago bolj konkretno oddaljimo od zadnjega mesta in se s tem priključimo tistim, ki domujejo pri sredini tabele. V to smer stremimo, zato bomo storili vse, da vpišemo novo zmago," je še dodal mladi čuvaj mreže Triglava.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV