Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ćerimagić: Škoda, nismo bili daleč od zmage

Vezist Triglava po remiju z Muro

Nedeljsko dogajanje v slovenskem prvoligaškem nogometu je zaznamovalo slabo vreme, posledično pa so bila prizorišča izjemno zahtevna za nogometaše. Še največ preglavic so padavine povzročile prav v Kranju, kjer sta se Triglav in Mura razšla z remijem 1:1.

 

"Pogoji za igro so bili res zelo zahtevni, ampak vseeno za obe ekipi enaki. Če bi bili pogoji bolj prijazni, bi lahko gledalcem prikazali lepšo igro, pa tudi nam na terenu bi bilo lažje. Tako pa je šlo na nož do zadnjega. V vsako tekmo vstopamo s ciljem, da osvojimo vse tri točke, a glede na vse, bomo verjetno zadovoljni tudi s točko. Škoda, nismo bili daleč od zmage, a gremo naprej," je po dvoboju dejal vezist Orlov Armin Ćerimagić.

 

25-letnik iz BiH je po prestopu v Triglav zavzel mesto v udarni postavi, zaupanje pa upravičuje na slehernem obračunu. Med drugim je zadel proti Olimpiji, na zadnji tekmi pa je prispeval prekrasno asistenco za zadetek Milana Milanovića.

"Srečen sem zaradi načina na kakršnega sem se vklopil v ekipo, tu se odlično počutim. V sami igri imam še veliko prostora za napredek, vsekakor pa sem zadovoljen, ko pomagam klubu z zadetkom ali podajo. Na prvem mestu je vseeno ekipa, najbolj sem srečen, ko ekipa zmaga in skupaj nabiramo točke," meni Ćerimagić.

 

Tudi tokrat je bil eden motorjev igre Orlov, a dejstvo, da je igral proti svoji nekdanji ekipi, ni vplivalo na dogajanje na terenu. "Prav nič posebnega ni bila tekma zame, tudi sama priprava na srečanje je potekala popolnoma enako kot pred vsako drugo. Zaradi tega, ker smo igrali proti moji nekdanji ekipi, ni bilo prav nič več čustev ali napetosti."

 

V četrtek bodo Orli znova na delu, ko se bodo v gosteh udarili s sežanskim Taborom, v nedeljo pa jih doma čaka obračun s Celjem.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: Twitter

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV