Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Dobrodelni dogodek in prednovoletno srečanje

Spoštovani ljubitelj športa, spoštovani prijatelj otrok!

 

Povabilo k podpori in donaciji.

 

V Nogometnem klubu Triglav Kranj se kot slovenski nogometni prvoligaš in kot največji športni kolektiv na Gorenjskem (združujemo več kot 500 otrok vseh starosti) zavedamo svoje pomembne vloge v družbi. Zato ponovno, že tretje leto zapored, organiziramo Decembrski dobrodelni dogodek NK Triglav Kranj. Letos smo ga poimenovali »Žoga za dober namen«.

Decembrski dobrodelni dogodek NK Triglav Kranj bo v sredo,
19. decembra, od 17h dalje, na stadionu v Kranju (igrišče z umetno travo)

 

Gostili bomo znane slovenske nogometaše, gospodarstvenike, estradnike ter seveda aktualne in bivše nogometaše NK Triglav Kranj. V sklopu prireditve bo tudi atraktivna javna dražba dresov in športne opreme znanih športnikov. Lani in predlani smo z zbranimi sredstvi obdarovali Varno hišo Gorenjske in Materinski dom Gorenjske, omogočili pa smo tudi zimske priprave več 10 mladim nogometašem iz socialno šibkejših družin, več 10 otrokom pa smo pomagali pri nakupu športne opreme.

 

Osrednji dobrodelni namen letošnjega prednovoletnega srečanja bo zbiranje sredstev za nakup nogometnih žog – »Žoga za dober namen«, s katero se bomo priključili že utečeni akciji Zveze prijateljev mladine Slovenije, NZS in Društva za promocijo Športa, kjer so že lani z novimi športnimi žogami obdarovali več sto otrok iz manj spodbudnih okolij. Otroci so nove žoge kot samostojna praznična darila prejeli s strani lokalnih društev prijateljev mladine, žoge pa so jim bile izročene tudi s strani centrov za socialno delo. Veselje je bilo neizmerno…!

 

Veselimo se vašega prihoda, z željo, da skupaj nazdravimo v novo leto!

 

Do srečanja vas lepo pozdravljamo!

 

Povabilo k podpori in donaciji.

 

ODDAJTE SVOJO PONUDBO >>

 

Medijski pokrovitelj dobrodelnega dogodka »Žoga za dober namen« je Radio Gorenc.

 

 

Trenutno stanje ponudb

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV