Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Dončić: Osredotočeni na naslednjega tekmeca

Ob koncu tedna se nadaljujejo boji med prvoligaši

Reprezentančni premor se počasi bliža svojemu koncu in znova bo v ospredje prihitel klubski nogomet. Na sporedu bodo zadnje tekme prve četrtine prvenstva, NK Triglav Kranj pa bo pred domačimi navijači gostil NK Domžale.


"Po zadnjih rezultatih nam je reprezentančni premor prišel zelo prav, ob tem se je iztekel tudi prestopni rok in lahko ugotovim, da smo v tem obdobju delali odlično. Realizirali smo vse, kar smo imeli v načrtu, priključili smo zadnje okrepitve, zadnje dni pred novo tekmo pa bomo popolnoma osredotočeni na pripravo na Domžale," je sprva dejal trener Orlov Dejan Dončić.


Kljub temu, da so Domžale še edina ekipa, s katero bordo-beli v sezoni še niso igrali, neznank ni. "V prvi vrsti bomo morali znova pokazati svojo borbenost, srčnost in disciplino. Torej odnos, ki smo ga že kazali. Neznank ne bo, saj se z Domžalami predobro poznamo. Njih čaka še zaostala tekma z Muro, po spremembi trenerja pa bodo tudi oni iskali boljše rezultate."


"Mi bomo pripravili podrobno analizo in se optimalno pripravili na nasprotnika. Na terenu bomo morali pokazati čvrsto predstavo in nastopiti s pravim žarom, ki nas je že krasiil. Vsekakor gremo zelo optimistično v nadaljevanje sezone," je še dodal Dejan Dončić, ki bo lahko računal na vse poletne okrepitve in mlada reprezentanta Žana Roglja in Egzona Kryeziuja.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV