Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Dončić: Skupaj stremimo k cilju!

Trener Triglava pred sobotno tekmo z Muro

V soboto bo pred člansko ekipo NK Triglav Kranj postavljen nov izziv. V sklopu prvoligaškega tekmovanja bo v Kranju gostovala murskosoboška Mura, ekipi pa se bosta na vse pretege trudili za nov pomemben paket treh prvenstvenih točk. Orli v zadnjih tekmah niso bili v najboljšem stanju, najbolj sta bolela poraza proti Domžalam in Rudarju.


"Porazi so sestavni del nogometa. Imeli smo obdobje štirih dni, ko smo bili slabi, a to moramo hitro pozabiti. Znova bomo ponovili temeljito pripravo na tekmeca in poskušali kar najhitreje priti nazaj v zmagovite tirnice. Vsako tekmo jemljemo kot novo zgodbo, Mura je v dobri formi, a tudi mi smo že dokazali, da znamo in zmoremo," je sprva dejal strateg Triglava Dejan Dončić.


Teden je bil popolnoma posvečen naslednji tekmi. Orli se bodo znova predstavili domačemu občinstvu, kjer bi točke prišle še kako prav. "Pomembno je, da razmišljamo pozitivno. Dokazali smo, da lahko s pravim pristopom in zagriženostjo premagamo vsakega tekmeca. Z ekipo smo se usedli, razčistili določene stvari in gremo z mirno glavo naprej. Čaka nas devet finalnih tekem in stremimo le k svojemu cilju."


"Fantje se zavedajo, da lahko zgolj in samo z maksimalnim pristopom pridemo do uspeha. na ta način smo zmagovali in tega se moramo držati. Na treningih in tekmah moramo biti pravi, s pravim odnosom in željo. Malce smo zaostrili zadeve, da bi se že ob prvi priložnosti znova veselili uspeha, drugače ne gre," je za konec še dodal strateg bordo-belih.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV