Vaša košarica je prazna.

Dončić: Zadovoljen, a še veliko lahko izboljšamo!

Trener Triglava po remiju z velenjskim Rudarjem

Za nogometaši članske ekipe NK Triglav Kranj je še tretja pripravljalna tekma aktualnega zimskega pripravljalnega obdobja. Po zmagah proti Dobu in Domžalam, je zdaj na vrsto prišel remi z Rudarjem iz Velenja, v Umagu sta se ekipi razšli z 1:1.


"Odločil sem se, da bom celo tekmo namenil eni ekipi, ker druga že dan kasneje igra novo tekmo. Moštvo je torej dobilo na voljo vseh 90 minuit po zahtevnih vetrovnih pogojih, medtem ko je tekmec ob polčasu zamenjal moštvo. S tekmo sem zadovoljen, imamo pa še vedno veliko časa do začetka drugega dela prvenstva in lahko veliko stvari še izboljšamo. Veseli me, da je tudi Ivan Crnov že na visoki ravni in iz tekme v tekmo dokazuje, da bo prava okrepitev za spomladanski del sezone," je uvodoma dejal trener Dejan Dončić.


Sploh v prvem delu so bordo-beli donminirali, z veliko lepimi in nevarnimi akcijami so orli navdušili predvsem po levi strani, kjer so čarali Mlakar, Tijanič in Crnov. "Saj k temu tudi težimo, a v tej fazi priprav temu ne bi želel pripisovati veliko pomena. Imamo svoje želje, svoje cilje in smernice, po katerih želimo igrati in temu bomo podredili vse do začetka drugega dela sezone," meni strateg bordo-belih.


V Istri so za zdaj sila spremenljivi pogoji, ponedlejek je prinesel delo v močnem nalivu in mrazu, torkova tekma pa je bila v sončnem, a zelo vetrovnem vremenu. A to ne ovira fantov pri tem, da navbdušujejo z zagnanostjo. "Zelo me veseli, da lahko iz dneva v dan delam s takšno skupino fantov. Vedno so na 100-odstotkih, brez besed navodila udejanjajo na terenu in meni, kot trenerju, je to najbolj pomembno. Ne ozirajo se na pogoje, vedno dajo svoj maksimum in nimam nobenih pripomb. Res so fantje na mestu," je zaključil Dejan Dončič.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV