Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ekipa letnika 2008 zaključila z Minimastersom

U11

  Dalibor

V nedeljo 26.08.2018 se je odvilo zaključno dejanje Minimastersa za sezono 2017/18 skupaj s podelitvijo najboljšim. Selekcija U11 ( l. 2008 ), ki je v pretekli sezoni še nastopala v U10 tekmovanju je v nedeljo odigrala še zadnje tri zaostale tekme proti vrstnikom iz Slovana, Olimpije in Drave. 

Tekma proti Slovanu je bila registrirana 3:0 za naše fante, zaradi odsotnosti slednjih, tekma proti Olimpiji pa napeta in do zadnjih trenutkov neizvesna, a so bili nasprotniki v zaključku bolj zbrani in zmagali z rezultatom 2:3. Na tekmi proti Dravi pa drugačna slika, kjer so fantje kazali znake uigranosti, sproščenosti, kar je rezultiralo k visoki zmagi 5:0. Na koncu osvojeno 6. mesto, ki nas ne navdaja z nekim zadovoljstvom, a obenem izziv, da omenjen dosežek izboljšamo v letošnjem Minimastersu, ki se bo začel že v nedeljo 16.09.2018.

Glede na to, da so bili fantje deležni sprememb na trenerskem položaju in da se je ekipi pridružilo nekaj novih igralcev, bo trajalo nekaj časa, da se privadijo na novosti.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV