Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ekipa U11 še vedno pod vrhom v Zimski ligi v Ljubljani

U11

  Dalibor

V soboto 17.02.2018 se je nadaljevalo tekmovanje v Zimski ligi Zmajevo gnezdo v Ljubljani. A tokrat je bil dan nekoliko težji za naše fante, saj smo imeli delegirane kar štiri tekme, kot posledica pomanjkanja časa 03.03.2018, ko bo tudi zaključek lige.

 

Prvo tekmo smo odigrali proti ekipi Domžal A, kjer smo dvakrat povedli, a nismo zadržali prednosti in tekma se je končala z rezultatom 2:2. Druga tekma je bila proti ekipi Škofja Loke, kjer smo nizali priložnost za priložnost in nasprotniku nasuli osem golov in zmagali 8:0. Predzadnja tekma je bila proti ekipi Dren Vrhnika, kjer smo tudi dominirali v igri in vpisali še eno zmago 3:0. Zadnja tekma je bila precej nervozna, saj nam kljub velikem številu priložnosti, ni uspelo zadeti. Obenem smo se precej odpirali in napadali, kar bi nas kaj kmalu lahko stalo poraza, a tekma se je končala brez zadetkov. 

 

Tako nam na zadnji tekmovalni dan 03.03.2018 ostane še ena tekma in to proti trenutno vodilni Olimpiji. Trenutno po nepopolnem predzadnjem kolu še vedno zasedamo 2. mesto, kjer smo točkovno poravnani z Olimpijo a s tekmo več. Fantje komaj čakajo dvoboj z vrstniki iz Ljubljane, saj bo to pravi preizkus za naše fante, ki v tej sezoni še niso premagali Olimpijo. 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV