Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ekipa U11 v ligi U12 osvojila prvo mesto

Jesenski del tekmovanja v ligi U12 je osvojila ekipa Triglav Podgorje-beli U12 v kateri nastopajo fantje iz selekcije U11

NK Triglav iz leta v leto dokazuje, da se v mladinski pogon veliko vlaga. Strokovno vodstvo kluba veliko vlaga v izobraževanje trenerjev, kjer izpopolnjujejo svoja znanja in s tem tudi kvaliteto dela. Velikost našega kluba je v sprejemanju novosti ter novih smernic v nogometu. V ta namen so se treningi pričeli izvajati po Coerver coaching filozofiji. Rezultat takšnega dela je pokazala selekcija U11, ki je v jesenskem delu tekmovala v ligi U12.


Dejstvo, da je osvojila prvo mesto, da je na zadnjih 4 tekmah zabeležila 4 zmage ob gol razliki 22:4 jasno kaže, kako kvalitetno se v našem klubu dela. Največ zaslug pri tem imajo igralci sami, ki so dovzetni do sprejemanja novega načina treniranja in navodil trenerjev. Na samih treningih pridno trenirajo, postajajo prava ekipa, predvsem pa je pomembno to, da pri tem neizmerno uživajo. V klubu se zavedamo, da so fantje stari 10 let in da za njih to še vedno predstavlja igro. Ne želimo jih obremenjevati z zmagami. Naš cilj je dviganje znanja posamezniku in s tem dviganje ekipe in nikakor zmaga pod vsako ceno.

 

Kot največji klub na Gorenjskem smo dolžni biti zgled ostalim klubom, kjer je dvig kvalitete bolj pomemben od same zmage. Če pa se pri tem vsi koščki poklopijo, smo pa toliko bolj zadovoljni.

 

Liga U12 je za fante predstavljal pravi izziv. In če so se na začetku tekmovanja še lovili, so proti koncu dokazali zakaj sploh tekmujejo v ligi U12. S samo enim porazom, gol razliko +19, so zasluženo osvojili prvo mesto in komaj čakajo na nadaljevanje v spomladanskem delu tekmovanja.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV