Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ekipa U14 na tretji pripravljalni tekmi zabeležila tudi tretjo zmago

Bled U15 : Triglav Domplan U14 0 : 9 (0:2)

  Dalibor
Ekipa Triglav Domplan U14, ki se aktivno pripravlja na začetek tekmovalne sezone, je danes v soboto 22.08.2020 odigrala še tretjo pripravljalno tekmo proti ekipi Bled U15 in zabeležila še tretjo zmago (0 : 9). Skupna gol razlika je impresivna, saj smo na treh tekmah dosegli 25, prejeli pa zgolj 1 gol. Tako smo v povprečju na vsaki tekmi dosegli 8 golov.
 
Kljub vsem trem zmagam se v ekipi zavedamo naših pomankljivosti, na katerih bo potrebno delati, a vemo da smo na pravi poti. Ravno dobre igre in kvaliteta igralcev je rezultiralo dejstvu, da se z naslednjim tednom nekateri igralci priključujejo ekipi U15, ki tekmuje v 1.SNL U15 Zahod. Vsekakor bo to poskusno obdobje, kjer si bodo fantje pridobili prepotrebne izkušnje. Ali se bo kdo tudi trajno priključil ekipi, pa bo čas pokazal. Ostalim igralcem v tej ekipi, pa bo to priložnost dokazovanja v tej ekipi.
 
Že naslednjo nedeljo nas čaka prva prvenstvena tekma in s tem začetek sezone, katerega po dolgih 6 mesecih neigranja uradnih tekem, fantje že z nestrpnostjo čakajo. Ob 10.00h gostujemo v Lescah.

Pred tem pa bomo gostovali v Biljah, kjer se bomo v sredo ob 17.30h pomerili z vrstniki ND Gorice in tako zaključili s pripravljalnimi tekmami pred pričetkom sezone.

 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV