Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ekipa U9 osvojila turnir v Medvodah

U09

  Dalibor

V soboto 27.01.2018 se je selekcija U9 udeležila malonogometnega turnirja v Medvodah. Prijavili smo dve ekipi (Bordo in Beli). Ekipa Bordo je v skupinskem delu osvojila 3. mesto in se v četrtfinalu pomerila z ekipo Nogometne akademije Danila Kumar in po streljanju kazenskih strelov morala priznati nasprotniku več zbranosti in sreče. 

 

Ekipa Belih je v skupini zasedla 1. mesto in se v osmino finala uvrstila brez prejetega gola. Tu se je pomerila z ekipo Škofje Loke in zmagala 2:0. Sledil je četrtfinalni obračun proti ekipi Olimpije B in zmaga z rezultatom 1:0. V polfinalu je sledila tekma proti ekipi Korotana s katero je ekipa Belih v skupini odigrala 0:0. Tekma polno priložnosti in adrenalina in zmaga naših Orličkov 2:0. V finalu nas je čakala ekipa iz Krškega. Čeprav so bili fantje že krepko utrujeni, so stisnili zobe in zasluženo zmagali 1:0 in osvojili turnir. S tem so ponovili uspeh generacije 2007 pred dvema letoma. Prav tako je naš igralec Sanli Alić prejel pokal za najboljšega igralca turnirja. Dodatno pa nas veseli dejstvo, da so fantje osvojili turnir brez prejetega zadetka.

 

Ekipa U9 je v tej sezoni sodelovala na štirih turnirjih. Pri tem zabeležila dve drugi mesti in dva osvojena turnirja. Prav ti rezultati so plod vizije kluba in dobrega dela z mladimi nadobudneži. 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV