Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ernest Grvala znova v Triglavu

Napadalno usmerjeni vezist se vrača v matični klub

Članska ekipa NK Triglav Kranj bo v prihodnje močnejša še za enega napadalno usmerjenega vezista, ki bo dodal širino in kakovost kadru trenerja Dejana Dončića. Klub je namreč v svoje vrste zvabil 22-letnega Ernesta Grvalo.


"Primarno bi rad z uspešnimi igrami vrnil zaupanje klubu, ki me je vrnil v svoje vrste in mi dal novo izjemno priložnost. Posledično to pomeni tudi dobre in uspešne igre moštva in izpolnitev zastavljenih ciljev," je ob vrnitvi v Orlovo gnrzdo dejal Grvala.


Kljub 22 letom ima napadalni vezist zavidljivo mero izkušenj, med drugim je za njim ducat prvoligaških tekem v Sloveniji, 50 preizkušenj med drugoligaši in sezona v dveh klubih na tujem.


"Menim, da sem v zadnjih letih napredoval predvsem v smislu karakterja in s človeške plati, posledično pa sem postal tudi boljši nogometaš. Že v Triglavu sem izkusil prvoligaški nogomet, kasneje tudi v Domžalah, v zadnji sezoni pa sem bil tudi v tujini. Nisem več neizkušen, temveč prihajam v najboljša leta," meni Grvala.


Nekdanji mladinski reprezentant Slovenije se je nogometno izobraževal prav v Triglavovi akademiji, za Orle odigral tudi šest prvoligaških tekem in dosegel zadetek. Kasneje je nastopal še za Domžale, Radomlje in GOŠK Gabelo.

 

Foto: NK Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV