Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

G. Brkić: Obdobje lepih stvari!

Vezistu se je iztekla posoja in je odigral zadnjo tekmo za Triglav

V devetem kolu aktualne sezone je Goran Brkić prvič zaigral v dresu Triglava. Ljubljanska Olimpija ga je do konca prvega dela sezone posodila v Kranj, kasneje pa je vezist v bordo-belem dresu zbral 10 nastopov in prispeval en zadetek.

 

"Hvala vsem soigralcem in ostalim zaposlenim v klubu, to obdobje si bom zapomnil zgolj po lepih stvareh. Lepo sem bil sprejet, energija je bila prava od prvega trenutka in res ne bi mogel našteti niti ene slabe stvari. Nobene zamere ni bilo, na terenu pa smo pokazali, da smo bili dobra ekipa s kakovostnimi posamezniki. Triglav znova dokazuje, da je na pravi poti," je po zadnji tekmi za Orle dejal Goran Brkić.

 Pravih in otipljivih informacij o nadaljevanju kariere še nima, je pa tudi z igrami v dresu Triglava dokazal, da lahko nogometnemu svetu ponudi še marsikaj. "Zadnja tekma morda res ni bila najbolj prijetna za slovo, a tudi to se lahko v nogometu zgodi. Sam si bim zdaj vzel nekaj časa zase in za počitek ter regeneracijo, nato pa bom videl kam me bo odnesla nogometna pot."

 

"Ekipi Triglava želim mirno plovbo v prvenstvu in obstanek med elito. To si klub zasluži, saj ima urejene vse predpogoje, da pridobi status stabilnega prvoligaškega kluba. V Kranju so odlični pogoji za kakovosten nogomet in napredek," je še zadnjič dodal Goran Brkić, ki se mu klub še enkrat zahvaljuje za vložen trud.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV