Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

GOSTOVANJE V MARIBORU

U11A odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi Maribor Tabor

  Jasmin

Ekipa U11A se je v nedeljo popoldan odpravila v Maribor na prijateljsko tekmo proti ekipi Maribor Tabor U11. Tekmo smo odigrali na umetni travi po sistemu 8+1. Dvoranski turnirju so za nami, zato se sedaj zopet posvečamo tekmami zunaj, kar nam omogoča letnemu času prijazno vreme.

 

Tudi tokrat nismo mogli računati na določeno število nogometašev zaradi bolezni in počitniških obveznosti. Kljub temu so vsi prisotni igralci nastopili zelo dobro in zelo motivirano. Na začetku tekme smo takoj prevzeli pobudo na igrišču in napadali na nasprotnikova vrata. Domačini so se težko branili glede na konstantno menjavo igralnih mest in napadalnih akcij, ki so prinesli tudi lepo število zadetkov.

 

V drugem polčasu smo nadaljevali z enako mero zbranosti in igro, ki je ekipo krasila v prvem polčasu. Med strelce se je vpisalo različno število igralcev, kar kaže na to, da so vsi želeli pokazati kaj zmorejo, ter, da so nastopili odločno kot ekipa.

 

Tako kot na vseh tekmah je na prvem mestu igra, ki je pomembna za nadaljnji razvoj posameznikov v starejših starostnih kategorijah. V času zimskih počitnic nadaljujemo z delom in treningi naprej.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV