Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Gostovanje v Železnikih

Niko Železniki U13 - Triglav Domplan U12A

  Jasmin

Ekipa U12A je tekmo 3 kroga prvenstva MNZG Mlajši dečki U13 tokrat odigrala na gostovanju v Železnikih s tamkajšnjo ekipo NIKO Železniki U13.

 

V prvem polčasu smo nadzorovali potek in ritem igre, kjer nismo začeli najboljše. Prilagoditev na umetno travo in s tem sama dinamičnost igre je bila v prvi polovici prvega polčasa malce slabša, sčasoma in proti koncu polčasa pa se je potem občutno izboljšala.

V prvi polovici smo delali nekaj napak v sami organizaciji napada in taktičnih navodilih, ki niso prinesli željenega napredka in igre na igrišču. Po prilagoditvi in roatciji igralnih mest igralcev pa je naša igra stekla boljše. Lepe napadalne akcije skozi nogometno igro smo nagradili z zadetki.

 

V drugem polčasu po kratki analizi prvega polčasa in dodatnih navodilih je bila igra precej boljša in na željeni ravni, saj so zahteve prilagojene njihovimi sposobnostimi. Počasi se igralci zavedajo svoje odgovornosti na igrišču in na posamezni igralni poziciji, kar je namenjeno postopnem napredku v sami igri. Zaradi boljše dinamike igre in hitrejšega pretoka žoge, postavljanju in roatciji igralnih mest, so bili za zelo dobre napadalne akcije nagrajeni z več zadetki in različnimi strelci, saj je ekipa na prvem mestu, zato bodo samo tako lahko napredovali in svoje nogometno znanje še izboljšali.. 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV