Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Grobolšek: Ekipa je vsak dan bolj zrela!

Trener kadetske ekipe pred sklepno fazo prvega dela sezone

Kadetska ekipa NK Triglav Kranj je v tej sezoni verjetno celo najmlajša ekipa v povprečju slovenske prve lige, a fantje se hrabro bojujejo in pogosto tudi navdušijo predstavami. Za zdaj zasedajo deveto mesto, pa čeprav je ob pogledu na tabelo jasno, da so ekipe precej skupaj.


"S formo v jesenskem delu nisem ravno zadovoljen, saj nam ni uspelo povezati vsaj treh zmag zaporedoma in narediti serije. Igrali smo toplo-hladno in posledično prevečkrat izgubili. Menim, da bi lahko kljub mladosti osvojili več točk," je uvodoma dejal trener ekipe Žiga Grobolšek.


Že danes moštvo nastopa v Celju, kjer ga čaka pomemben obračun. "Čaka nas zelo pomembna tekma v Celju, na kateri je vsekakor cilj zmaga. Za to tekmo smo ekipo še nekoliko okrepili s tremi kadetskimi igralci, ki so do sedaj igrali za mladinsko ekipo, kar se bo prav gotovo poznalo. Prav tako je v ekipi dobro vzdušje, saj smo pretekli vikend pokazali izvrstno igro in premagali Gorico. Vsi si želimo nadaljevati z dobrimi in učinkovitimi predstavami na igrišču in zato nas v Celju zanima samo zmaga," je poln optimizma mladi strateg ekipe do 17 let starosti.


Do konca jesenskega dela sezone ni ostalo več veliko tekem, a s predstavo v minulem kolu so mladi orli nakazali, da prihajajo v pravo formo. "Do konca jesenskega dela prvenstva so še tri tekme: Celje, Drava in Bravo Publikum. Menim, da so vse tri ekipe premagljive in v kolikor bomo igrali tako kot na zadnji tekmi verjamem, da tudi uspeh ne bo izostal. Še vedno imamo možnost povezati zmage v serijo in ob izteku jesenskega dela se bomo potrudili, da nam to tudi uspe. S tem pa bi se lahko nekoliko povzpeli na lestvici. Cilj je prezimiti v sredini lestvice. Kar pa je še vedno mogoče, glede na to, da je ekipa iz dneva v dan bolj zrela in bolj uigrana," je še dodal Žiga Grobolšek.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV