Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Kryeziu prestopil v elitno poljsko ligo

Mladi vezist se je iz Umaga napotil naravnost na Poljsko

NK Triglav Kranj uradno sporoča, da je vezist Egzon Kryeziu iz tabora slovenskega prvoligaša prestopil v najmočnejšo ligo na Poljskem. Mladi produkt akademije Triglava bo v nadaljevanju kariere igral pri Lechii Gdansk, s katero je podpisal 2,5-letno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za dve leti.

 

"V klubu smo veseli, da nam je uspelo realizirati nov pomemben prestop. Egzon je eden od draguljev klubske akademije, zato je že zelo zgodaj dobil veliko odgovornosti na članski ravni. S profesionalnim odnosom, stalnim napredkom in vzorom je pravi kažipot za vse, ki si želijo stopati po podobni poti. Ob tem smo prejeli novo potrditev kakovostnega dela in dolgoročne vizije v klubu, Egzonu pa želimo še dolgo in nadvse blestečo kariero," je ob prestopu dejal športni direktor Triglava Siniša Brkić.

 

19-letnik je v aktualni prvoligaški sezoni v bordo-belem dresu zbral 20 nastopov in prispeval dva pomembna in prelepa zadetka. Skupno je mladenič med slovenskimi prvoligaši zbral že 63 tekem in dosegel pet zadetkov.

 

Ob tem stalni član mladinskih selekcij Slovenije, kjer je v različnih kategorijah zbral 36 nastopov.

 

Foto: NK Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV