Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Majcen: Recept je jasen, zgolj trdo delo!

Kapetan Triglava pred novim prvenstvenim izzivom

Kranjski nogometni prvoligaš se vneto pripravlja na nov izziv. V sklopu prvoligaškega tekmovanja bo v soboto doma gostil murskosoboško Muro, kjer bodo točke znova prioriteta. Zadnji preizkus ni prinesel veselja, saj so Orli izgubili proti Rudarju, a se še vedno nahajajo na mestu, kjer si želijo biti ob koncu sezone.


"Znova smo zelo dobro začeli, a nato so se nam začele ponavljati napake, ki se nam ne bi smele. Po dveh porazih je bilo še bolj čutiti, da je ekipa padla v smislu samozavesti in ni več tako verjela vase. Po zaostanku smo močno pritiskali, a preprosto ni šlo. Težko je, če smo na začetku spomladanskega dela leteli, smo trenutno v slabši situaciji," je sprva dejal kapetan Luka Majcen.


Primarni cilj strokovnega štaba in ekipe bo izboljšanje krvne in psihološke slike moštva. Urnik je zgoščen, v tej fazi se praviloma pojavljajo tudi kazni zaradi kartonov, zato bo nadaljevanje sila pomembno. Kakšen je recept za izhod iz krize?


"Recept je enostaven. Trdo delo, trdo delo in še enkrat trdo delo. Ob tem pa ob prvi priložnosti priti do pozitivnega rezultata, ki nas bo znova postavil na zmagovite tirnice," je še dodal napadalec Triglava.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV