Vaša košarica je prazna.

Mi navijamo za triglav

POVEZUJEMO

Enkratna priložnost predstaviti svojo dejavnost in storitve našim članom in navijačem. V Kranju je 16 klubov, kjer je aktivnih 3.500 članov. Ne pozabimo na starše otrok in še vse ostale njihove podpornike. Vrata odpirate vsaj 14.000 novim kupcem. Če to ni dovolj, ponujamo še!

VZPODBUDA KUPCEM

Obstoječim in novim kupcem lahko ponudite dodatne ugodnosti, ki jih bodo uveljavili preko klubske članske izkaznice. Omogočamo vam še dodatno aktivacijo kupcev s sodelovanjem pri naših promocijskih akcijah in nagradnih igrah. Postanemo lahko vaš najboljši športni ambasador. Vas lahko kdo še bolje predstavi kot mi? 

Naročilnica

BI RADI SODELOVALI?

Sodelujete z nakupom VIP podjetniških sezonskih vstopnic in vsaj enega navijaškega artikla iz naše ponudbe. Našim navijačem pa lahko ponudite boniteto iz asortimana svojih storitev. Prav tako nam lahko zagotovite oglaševalski prostor in mi damo vam našega. Tako vam mi za sodelovanje v akciji dodatno ne zaračunamo nič. Vse kar plačate, uporabite vi ali vaše zadovoljne stranke. Ste zraven?

Akcija MI navijamo za TRIGLAV omogoča vam, vašim poslovnim partnerjem in vašim strankam ogled vseh domačih prvenstvenih tekem NK Triglav Kranj. Za vsako VIP podjetniško sezonsko vstopnico boste prejeli 18 vstopnic, ki jih na stadionu ni potrebno dodatno menjati, ampak omogočajo direkten dostop do VIP klubskih prostorov in ogleda tekem. S sodelovanjem na projektu si boste zagotovili najboljši sedež na sredini tribune po vaši izbiri. Vas mika?

SKLENIMO KUPČIJO

Posel lahko zaključimo osebno ali preko spleta. Vzpostavite stik, vse ostalo je mala malica. Dobrodošli v bordo belem orlovem gnezdu. Dobrodošli TRIGLAVANI. Postanite sopotnik na doživetjih PRVE LIGE v Kranju.

Spletna prijava: MInavijamozaTRIGLAV

e-naslov: ...

GSM: 040 666 466

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV