Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Miklič: Cilji morajo biti visoki!

Trener mladinske ekipe ob začetku nove sezone

Konec tedna prinaša tudi začetek nove tekmovalne sezone v mladinskih ligah pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. S prvimi tekmeci se bodo srečali kadeti in mladinci, v primeru Nk Triglav Kranj bo prvi obračun doma proti Nk Rudar Velenje.


"S pripravami za novo sezono smo začeli 8. julija. Opravili smo vse aktivnosti, ki smo si jih zastavili v pripravljalnem obdobju in odigrali pet prijateljskih tekem. Moram reči, da so bili treningi v pripravljalnem delu zelo zahtevni. V igralskem kadru ni večjih sprememb, smo pa razširili konkurenco z novinci (Damjan Jovanović, Janko Ivetić, Janez Marinko, Aleks Šmitran , Mark Savinšek in Vinicious, ki pa še čaka na certifikat iz Brazilije)," pred prvo tekmo pravi trener ekipe U19 Boštjan Miklič.


"Gre za skupino zelo pridnih in delavnih fantov, ki dobro sprejemajo informacije, ki jih zahtevamo v strokovnem timu. Pri fantih letnika 2002 gre za skupino, ki kaže velik potencial tako ekipni, kot posamezni, igralci letnika 2001 pa morajo bit nosilci ekipe. Želim si, da bo naše vodilo ponižnost, trdo delo in ekipni duh, ki nas morajo krasiti," je še dodal Miklič, ki je po minuli sezoni prevzel naloge vodje mladinskega pogona v bordo-belem klubu.


"Cilji morajo zmeraj biti postavljeni visoko, saj se morajo fantje zavedati da igrajo za klub, ki raste in zahteve so zmeraj visoke. Si pa želim, da bi fantje skozi celo sezono trenirali tako zavzeto, kot v pripravljalnem obdobju. Če bodo vsako tekmo dali vse od sebe in pustili srce na igrišču, z željo po dokazovanju, tudi rezultat ne bo izostal," je še dodal Boštjan Miklič.

 

Foto: Nk Triglav Kranj / Sportida

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV