Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Milanović: Pokazali smo pravi karakter ekipe!

Robustni branilec Triglava po zmagi s Sežano

Zadnja prvenstvena tekma je prinesla ogromno razlogov za veselje v taboru Triglava. Zmaga pred domačimi navijači proti Taboru iz Sežane je prinesla paket treh izjemno pomembnih točk, dva zadetka kapetana Luke Majcna sta ga utrdila kot daleč najbolj natančnega slovenskega strelca, prvenec pa je prispeval še Milan Milanović.

 

"Priigrali smo si nadvse pomembne tri točke proti ekipi, ki je konkurent v boju za obstanek. Pokazali smo pravi karakter in dokazali, da nismo ekipa, ki bi se hotela celo tekmo braniti. Res smo dobili dva naivna zadetka in na tem bomo delali na treningih, vseeno pa smo se z napadalno igro vrnili in pokazali, da doma vselej igramo na zmago. Tri točke so povsem zaslužene," je po srečanju dejal visokorasli branilec Milan Milanović.

 

Srbski nogometaš je obrambno igro Orlov spravil na višjo raven, čeprav je jasno, da je pred bordo-belimi še veliko trdega dela. "Lahko ugotovimo, da smo se na višjo raven dvignili v vseh segmentih nogometne igre. V zadnjih nekaj tednih se pozna delo Vlada Šmita in imamo dokaz, da smo na dobri poti. Zdaj nas čaka serija pomembnih tekem, kjer bomo vselej igrali na zmago."

 

"Nogomet je pač takšen in na srečo imaš vsak teden priložnost, da popraviš napake iz minulega. Na nekaterih tekmah smo zasluženo, na nekaterih tudi nezasluženo, izgubljali točke v izdihljajih, tokrat pa smo si zaslužili, da tudi nas pogleda sreča. Vsa čast fantom zaradi nepopustljivosti," je še dodal poletni prišlek v tabor Kranjčanov.

 

Nekdanji nogometaš Palerma, kjer si je slačilnico delil tudi z Josipom Iličićem, že gleda k naslednjim izzivom. "Osvojene tri točke ogromno pomenijo za še dodaten dvig vzdušja v slačilnici in kar najboljšo pripravo na naslednjega tekmeca. Še naprej bomo trdo delali in trenirali, da bomo za tekmo s Celjem optimalno pripravljeni," je pogovor sklenil 28-letni produkt beograjske Crvene zvezde.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV