Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Mladi Orli klonili le pred Interjem

Uspešen Umag Trophy za NK Triglav Kranj

Pretekli vikend je Umag gostil zelo močan mednarodni turnir Umag Trophy 2019, kjer je sodelovalo lepo štvilo ekip iz različnih držav. Turnirja se je udeležila tudi naša selekcija U12, ki je nastopala z dvema ekipama.


Obe ekipi sta bili razvrščeni v skupini s po 7 ekipami. V petek in soboto so tako potekali skupinski dvoboji za čim boljšo razvrstitev v posamezni skupini in možnost nadaljevanja v izločilne boje. Ekipa U12 Beli je v predtekmovanju pokazala veliko želje in znanja ter dobrega nogometa, vendar pa je za četrtfinale malce zmanjkalo sreče. Ekipa U12 Bordo pa je skupino odigrala z odliko, saj ekipa v tem delu ni prejela niti enega samega zadetka. Mladi Orli so na koncu zasedli prvo mesto v svoji skupini in se suvereno uvrstili v četrtfinale.


V izločilnih bojih, ki so potekali v nedeljo, so mladi nogometaši igrali proti ekipi Olimpije in se z zmago uvrstili v polfinale, kjer so se pomerili z Ilirijo. Po napeti tekmi je ekipa Triglava dvignila roke visoko v zrak saj so se zasluženo uvrstili v veliki finale turnirja, kjer jih je že čakala ekipa evropskega kova iz Milana. Nasprotnik je bil FC Internazionale Milano.


Finale je potekal v napetem in bučnem vzdušju, saj je tekmo spremljalo preko 500 gledalcev. Tekma je bila odigrana na zelo visokem nivoju. Obe ekipi sta dali od sebe zadnje atome moči in tekmo pripeljali do konca z rezultatom 0:0. Sledili so kazenski streli, kjer pa je ekipa iz Milana imela več sreče pri izvajanju in slavila zmago. Mladi orli so več kot zasluženo osvojili odlično drugo mesto. Veselje na sami podelitvi je bilo nepopisno. Zahvala gre tudi vsem staršem, ki so skozi celoten turnir glasno spodbujali obe ekipi.


Foto: Nk Triglav Kranj

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV