Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Mlakar: Zahtevne priprave za uspešno prvenstvo!

Tilen Mlakar ob začetku zimskih priprav

V torkovem zgodnjem popoldnevu je trener članske ekipe NK Triglav Kranj Dejan Dončić vnovič zbral svoje varovance. Sprva je bil na spredu skupni sestanek, nato pa že prvi trening, ki je potekal v sila zimskih razmerah. V kadru je bil tudi Ivan Crnov, prva zimska okrepitev Orlov. Tam so bili tudi vsi, ki so sklenili prvi del sezone, z izjemo Denija Jurića, ki je predčasno zaključil epizodo v klubu.


"Dopust sem preživel doma, v ožjem krogu, s svojo družino in dekletom, novo leto pa sem pričakal v Poreču s prijateljema in dekletom. Vedno pa je bil tudi čas za trening, tako da sem si vzel uro ali dve za pohod in opravil treninge, ki so nam jih zadali trenerji. Nogomet in skupne treninge sem pogrešal, vendar sem užival tudi v dopustu, ki nam je bil omogočen," je sprva derjal Tilen Mlakar, eden od nosilcev igre Orlov v prvi polovici sezone.


Strokovni štab je imel pred odhodom na teren jasno definirane točke dnevnega reda na skupnem sestanku, medsebojno komuniciranje in jasna podaja navodil sta prav tako pomembna, kot je igra na zelenicah. "Večina besed je tekla predvsem o pripravi na zahtevne dni, ki nas čakajo v prihodnje in na cikel treningov, ki nas čakajo. Trener in športni direktor sta nam predala svoje zamisli in cilje, mi pa jih bomo poskušali s trdim delom med pripravami na koncu uresničiti na terenu."


Prav na prvi dan priprav je v Kranju zapadla prva večja pošiljka snega, kar pa ni pokvarilo dobrega vzdušja. "Vsako leto se spopadamo s snegom, tako da smo že kar malce navajeni. Pozimi ni lahko trenirati zunaj, ampak se da, treningi bodo prilagojeni na dane razmere. Pričakujem, da bomo s kakovostnimi in zahtevnimi pripravami nato lažje oddelali drugi del tekmovanja in tako uresničili svoj cilj. Do priprav v Umagu ni prav veliko dni, tako da se definitivno veselimo malce prijaznejšega vremena, ki nas bo, upamo, tam pričakalo. Bomo pa izkoristili vse, da se bomo lahko lažje in najbolje pripravili na drugi del sezone," je še dejal Tilen Mlakar.

 

 

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV