Vaša košarica je prazna.

Muamer Svraka je okrepil NK Triglav!

Orli prejeli želeno okrepitev

Želja strokovnega vodstva NK Triglav Kranj je bila okrepiti se tudi na položaju v zvezni vrsti. Zelo želena sprememba se je zdaj zgodila, saj se je v vrste bordo-belih uradno preselil izkušeni Muamer Svraka. 30-letni Sarajevčan je izkušen igralec z mednarodnimi in reprezentančnimi izkušnjami, to pa so lastnosti, ki bodo Kranjčanom prišle še kako prav.


"Želeli smo si v svoje vrste pripeljati izkušenega in kakovostnega nogometaša na sredini terena, ob katerem bi tudi ostali mladi igralci lahko po pravi poti nadgrajevali svoj razvoj. Muamer se je v svetu nogometa že dokazal, ima raznolike izkušje, ki jih bo pokazal tudi na zelenici. Vsekakor smo prepričani, da bo prihodnost pokazala, da je to prava poteza," je ob tem dejal športni direktor kluba Siniša Brkič.


Muamer Svraka je nogometno pot začel v matičnem Željezničarju iz Sarajeva, v karieri pa je nastopal še za hrvaški Rudeš, estonsko Levadio, nazadnje pa za malteško Birkirkaro. Med tem je spoznaval čare azijskega nogometa, saj je nastopal v Iranu in v Indoneziji. V tej sezoni je nastopal v kvalifikacijah za Evropsko ligo, sicer pa je za reprezentanco BiH zbral šest nastopov in dosegel dva zadetka, med drugim tudi v Ljubljani proti Sloveniji.


Vezist se je med tem že priključil moštvu na skupnih pripravah v Umagu, kjer že vadi z novimi soigralci. Seveda bo nemudoma na voljo tudi trenerju Dejanu Dončiću, prva priložnost bo že v soboto, ko bo Triglav igral tekmi s Koprom in Javorjem.

 

Foto: NK Triglav Kranj, splet

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV