Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

NADALJUJEMO Z DELOM IN TURNIRJI

U11 OSVOJILA 3.MESTO V CERKLJAH

  Jasmin

Selekcija U11A nadaljuje z delom po praznikih in kratkem oddihu v polnem zagonu. Na treningih nadaljujemo z delom po Coerverju, kjer še naprej tesno sodelujemo z Coerver Croatia, zato se trenerja Jasmin in Bojan tudi usposabljata z dodatnim izobraževanjem in praktičnim prikazovanjem treningov, katere bomo tudi prenesli na naše treninge in igrišča.

 

V soboto 11.01.2020 je selekcija U11 nastopila tudi na malonogometnem turnirju v dvorani v Cerkljah. Ekipa U11 je nastopila s tremi ekipami. Na tokratnem turnirju so veljala futsal pravila in igra z neodbojno žogo. Ekipi U11A Triglav Kranj 1 in Triglav Kranj 2 sta bili toktat pomešani in sta vsaka tekmovali v svoji skupini. Ekipa Triglav Kranj 3 iz C ekipe se je tudi pogumno in hrabro podala na turnir z nami. Ekipa Triglav Kranj 1 je v svoji skupini osvojila 1.mesto in se uvrstila v četrtfinale. Ekipa Triglav Kranj 2 je v težkem skupinskem delu za las ušla četrfinalu v boju z Bravo 1 in Jesenice 1 in nažalost zaključila tekmovanje v skupinskem delu, kljub zelo dobri igri in borbenosti, tako kot ekipa Triglav Kranj 3, ki je odigrala solidne tekme, se borila po najboljših močeh in si izborila 2 točki, bili pa so tudi blizu četrtfinalu!

 

Ekipa Trigav Kranj 1 je v četrtfinalu igrala proti ekipi Jesenice 1 in kljub napadom na vrata proti borbenim Jeseničanom ni uspela zatresti mreže, zato sta se ekipi borili za vstop v polfinale preko izvajanja najstrožjih kazni. Naš vratar Jaka Drinovec je ubranil 2 strela, potem ko smo mi zadeli 2krat in z končnim grešenim strelom Jeseničanov smo se uvrstili v polfinale! 

 

V polfinalu nas je čakal boj s favoriziranimi Domžalami. Naši fantje so pogumno in odločno krenili v tekmo, kjer smo si ustvarili lepe priložnosti za zadetek a bili žal neuspešni. Na drugi strani so domžalčani izkoristili prvo napako po prekinitvi iz kota ter povedli. Pri visokem pritisku na njihovi polovici in želji po izenačenju smo storili še eno napako in tako so Domžale povedle s končnim izidom 2-0. Po izgubljenem polfinalu smo bili odločni in željni 3.mesta.

 

V tekmi za tretje mesto smo se pomerili z ekipo Sava Kranj 2. Dolg in napet turnir je pobral veliko moči igralcem, ki pa so kljub temu prikazali še eno dobro predstavo in se nagradili s tremi zadetki v nasprotnikovi mreži ter enim v naši mreži in zmago za osvojitev končnega 3.mesta, ki je tudi uspeh in motiv za naprej, da bomo med najboljšimi nogometnimi šolami v Sloveniji. Naš vratar Jaka Drinovec je prejel tudi nagrado za najboljšega vratarja na turnirju! 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV