Triglav Cup Kranj Doživetje Prva Liga Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

NK Triglav in Coerver® Coaching Croatia z roko v roki

NK Triglav vpeljuje Coerver® Coaching v svoj sistem treniranja mlajših selekcij

  Dalibor

Nogometni klub Triglav Kranj vsako leto vpeljuje nekatere novosti s katerimi želimo izboljšati pogoje za nemoteno treniranje.

Zato smo se odločili, da bomo v mlajših selekcijah U8-U14 vpeljali Coerver® Coaching metodo treniranja. V ta namen nas bodo obiskali trenerji Coerver® Coaching Croatia.

Coerver® Coaching je svetovna metoda številka 1 za učenje nogometnih spretnosti, ki je nastala pred 35 leti in je do danes prisotna v 44 državah članicah FIFA-e na 5 kontinentih. Mnoge nacionalne nogometne zveze so implementirale to metodo v razvojne programe svojih mladih nogometašev (Nemčija, Francija, Japonska,...), kot tudi nekateri največji svetovni klubi (Bayern München, Arsenal, Manchester City, Benfica, Barcelona) znotraj katerih so trenirali vrhunski igralci kot so Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Arjen Robben, Xavij, Robin van Persie, Philipp Lahm,itd. Osnovna filozofija je razvoj tehnike, samozavesti, kreativnosti in otrokovega karakterja skozi delo v manjših skupinah.

Prvi trening bo že v začetku septembra. Zato že sedaj vabimo vse nogometaše (U8-U14), da se udeležijo prvega spoznavnega treninga. Več informacij bomo objavili v mesecu avgustu.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV