Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Rednež

Že vrabci na strehi čivkajo: REDNI TRENING = BOLJŠI NOGOMETAŠ. Zato na naši strani uvajamo novo rubriko, v kateri boste imeli vpogled, kako redno ste obiskovali naše treninge v določenem obdobju.Spodaj si lahko ogledate analizo prisotnosti za posamezne mesece.

 

Nekaj navodil za branje razpredelnice:

  • število vseh aktivnosti: število vseh treningov in tekem, ki smo jih odigrali v določenem obdobju
  • tvoja udeležba: število treningov in tekem, ki si se jih udeležil TI
  • % udeležbe: številke pomenijo naslednje:

 

85% - 100% = ODLIČNO (samo tako naprej).

75% - 855 = ZELO DOBRO (potrudi se za še večji obisk na treningih, saj boš tako še bolj spreten z žogo).

Manj kot 75% = naslednji mesec, držimo vsi skupaj pesti, da boš večkrat z nami.

 

Ne pozabi, k manjšemu obisku treningov in tekem lahko privedejo OPRAVIČLJIVI VZROKI (bolezen, poškodba, šolske obveznosti, težave s prevozom...) ali NEOPRAVIČLJIVI VZROKI ("dons se mi ne da", "dons bom raje igrice igral", ...). Teh drugih se raje kar izogibajte.

 

Torej, čestitke vsem, ki ste imeli v preteklih mesecih odlično udeležbo in prav tako vsem, ki ste manjkali samo zaradi OPRAVIČLJIVIH VZROKOV. Vsem SKUPAJ pa tole sporočilo: POTRUDITE SE, DA BOMO NASLEDNJI MESEC ČIM VEČKRAT SKUPAJ, DA SE BOMO ČIM VEČ NOVEGA NAUČILI.

 

Pa za konec samo še enkrat tole pomembno opozorilo: v želji po čim boljšem "REDNEŽU" ne zanemari svojega največjega bogastva: ZDRAVJA. Če si bolan ali poškodovan, pozdravi se in šele nato s polno paro naprej-vse opravičene odsotnosti bodo zabeležene (velja predvsem za starše).

 

 

Rednež avgust 2015 

 

Rednež september 2015

 

 

 

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV