Vaša košarica je prazna.

 

 

RAZPORED SOBOTNIH TEKEM ROŽLE ZA 2.RAZRED (letnik 2008)-MAREC, APRIL

 

RAZPORED SOBOTNIH TEKEM ROŽLE ZA 1.RAZRED (letnik 2009)-.MAREC, APRIL

 

 Pozdravljeni otroci in starši!

 

Z mesecem marcem prehajamo v zadnjo tretjino sobotnih tekmovanjJ

 

Moramo priznati, da še vedno v velikem številu obiskujete vsa tekmovanja, tako mladi nogometaši, kot tudi vaši najzvestejši navijači.

Videli smo veliko število lepih akcij, čudovitih zadetkov, spretnih posredovanj vratarjev, sem pa tja pa se nam prikrade tudi kakšna nerodnost-pa saj se ni nihče »pameten rodil na svet«, a ne?

 

Opozoriti pa vas želim naslednje:

 

Tekme igramo po razporedu na OŠ FRANCE PREŠEREN v Kranju do vključno sobote, 26.marca 2016.

Pridite najmanj 15 minut pred tekmo v slačilnico dvorane (ima svoj vhod (okoli šole zadaj) in lepo tribuno za ogled tekem!).  

 

Predvidoma bomo v soboto, 16.4.2016 izpeljali zaključno prireditev sobotnih tekmovanj, REVIJA NOGOMETA. Na prireditvi bodo otroci, ki bodo osvojili naziv ROŽLETEK (če še nisi bil z nami na Prešernovi, pridi vsaj na tekme v mesecu marcu), prejeli srebrne medalje. Predvidoma bo revija potekala na stadionu z umetno travo v Kranju, več informacij o tem pa dobite naknadno.

 

Vadba bo še ves mesec april potekala po ustaljenem urniku po šolah, zadnji del programa (mesec maj in junij) pa bo potekal na kranjskem stadionu, na igrišču z umetno travo. Podrobnejše informacije pa boste tudi o tem prejeli pravočasno.

 

LP, trenerji 

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV