Vaša košarica je prazna.

2. MESTO NA VALTER CUP TURNIRJU V SARAJEVU

  Miha Ž. - J.K.

Selekcija U15 se je udeležila mednarodnega turnirja Valter Cup v Sarajevu. Na turnir se je odpravilo 17 igralcev s trenerjem Miho Žnidaršičem in pomočnikom Elvedinom Pašagičem na čelu.

 

Prvi dan zelo dobro organiziranega turnirja so Triglavami premagali domači FK Sarajevo z 1-0, v drugi tekmi so pa remizirali z ekipo FK Slovačko iz Slovaške. Drugi dan so odigrali še dve tekmi skupinskega dela z NK Olimpijo in FK Berane iz Črne Gore. Na tekmi proti Olimpiji so fantje remizirali in na drugi tekmi dosegli novo zmago in se tako uvrstili v polfinale Valter Cup-a

 

V polfinalu se je Triglav pomeril z FK Željezničar. Naši fantje so nasprotnika nadigrali in premagali z rezultatom 2-0, kjer so igralci prikazali vrhunsko igro in se zasluženo uvrstili v polfinale. V Finalu se je Triglav pomeril z ekipo Brinje Grosuplje in po vodstvu 1-0 na koncu žal klonil po dveh prejetih zadetkih iz prekinitev..

 

Udeležba na mednarodnem turnirju je bila zelo lepa izkušnja za nogometaše. Skupno so Triglavani odigrali 6 tekem prikazali dober nogomet in se zadovoljno s pokalom in medaljami vrnili nazaj domov.

 

Poleg turnirja je ekipa obiskala tudi središče mesta Barščaršijo in se prepustila okusni hrani in sproščeni atmosferi v glavnem mestu BIH. Brez čevapčičev seveda ni šlo. So si jih pa vsi skupaj zaslužili!

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV