Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Triglav proti Iliriji in Domžalam

Po zmagi je slediv hladen tuš

  Ž.G.

Pretekli teden je ekipa Triglav Kranj U17 odigrala kar dve prvenstveni tekmi. Prva je bila na sporedu že med tednom. V sredo, 24.4., ko so Kranjčani v zaostalem 19. krogu 1.SKL gostovali v Ljubljani pri Iliriji. Tekma se je igrala na razmočenem igrišču z naravno travo, kar je še dodatno oteževalo igro.

 

Že v prvem polčasu smo lahko videli veliko lepih priložnosti tako na eni kot na drugi strani in kar tri zadetke. Prvi so povedli domači in v polno zadeli v 20. minuti. Nato je stopil na plin še Triglav in za izenačenje je v 37. minuti poskrbel Frlic. Veselje pa ni trajalo dolgo saj je domači Iliriji uspelo ponovno preiti v vodstvo v zadnji minuti prvega polčasa.

 

V drugem polčasu so Kranjčani ponovno vse stavili v napad, kar se je obrestovalo v 50. minuti. Za izenačenje na 2:2 je poskrbel Ahmetaj. Kasneje so domači zatresli še obe vratnici a žoga ni končala v mreži. Za preobrat in na koncu zmago Triglava je z zadetkom v 58. minuti poskrbel igralec Kryeziu.

 

V nedeljo, 28.4., pa je bil na sporedu redni 22. krog. V Kranju je gostovala Domžalska ekipa. Tekma se je igrala na umetni travi ob 14:30 uri.

 

V prvem polčasu so prvi mrežo zatresli domači. Triglav je v vodstvo popeljal Frlic, ko je zadel že v 6. minuti. A tudi tokrat veselje ni trajalo dolgo saj je že v naslednji minuti Domžalam uspelo izenačiti. Gostje so nato prešli še v vodstvo v 20. minuti. Rezultat prvega polčasa 1:2.

 

V drugem polčasu je Domžalam hitro uspelo še enkrat streti obrambo domačih in povišati vodstvo na 1:3. Triglav še ni rekel zadnje besede in za zmanjšanje zaostanka na 2:3 je v 60. minuti poskrbel Stojanovič. Gostje pa so svojo premoč ponovno kronali z zadetkom že 2. minuti kasneje. Za končnih 2:6 so gostje zadeli še v izdihljajih tekme v 82. in 83. minuti.

 

Prekinjena je bila serija neporaženosi domačega moštva, ki je trajala 6 tekem. V boj za nove točke pa se domači orli podajajo v soboto, ko bodo v 23. krogu gostovali v Ljubljani pri Interblocku.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV