Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

UMAG TROPHY 2019

  J.K.

Selekcija U11 se je v minulem vikendu v sklepu zimskih priprav udeležila tudi tradicionalnega turnirja Umag Trophy 2019 v nogometnem centru Umag pod vodstvom organizatorja B4SPORT CAMP.

 

NK Triglav je na turnirju nastopil s 3 ekipami. Triglav 1 , Triglav 2 in Triglav 3. Rezultat na turnirju ni bil v ospredju. Namen udeležbe je bil pridobitev potrebnih mednarodnih izkušenj in veliko število tekem tudi proti ekipami iz tujine kot tudi domače regije (HNK Rijeka, NK Olimpija, FC Trieste...)

 

Ekipe so v 3 dneh odigrale skupaj 23 tekem in dosegle soliden uspeh. Na tekmah so se igralci maksimalno borili do konca in bili tudi nekaj krat nagrajeni z zmago ali remijem. Sestavni del nogometne igre botruje tudi smola ali nezbranost, tako da smo bili priča vsemu kar nam nogomet lahko ponudi. Igralci U11 so bili na tekmah zelo motivirani in odločeni predstaviti svoj klub v pozitivni luči in doseči čim višje mesto.

 

Omeniti velja, da je ekipa NK Triglav 1 dosegla odlično  5.mesto na turnirju od skupno 52 udeleženih ekip. V četrtfinalu je bila uspešnejša HNK Rijeka, ki je igrala v finalu. V tekmi za 5.mesto so naši fantje premagali Domžalčane (2). Ostali dve ekipi sta tudi dosegli visoko uvrstitev.

 

Na koncu so vsi prisotni prejeli medalje na končni podelitvi nagrad.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV