Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Šmit: Gledamo le nase, proti Bravu po zmago!

Strateg Triglava pred novo preizkušnjo

V zadnjem kolu prvoligaškega tekmovanja je kranjski Triglav zabeležil poraz v Celju, a nov izziv je že pred vrati. V nedeljo bodo Orli doma gostili ljubljanski Bravo, konkurenta v boju za obstanek med elito slovenskega nogometa.

 

"Delali smo na tem, da znova vrnemo ekipo, ki je pred tem pet tekem odigrala fantastično. Vrniti moramo agresivnost in osredotočenost, ki nam je je na zadnji tekmi zmanjkalo. Strinjam se, da imamo močan napad, saj smo do tekme s Celjem na slehernem srečanju dosegli zadetek. Tudi v Celju smo imeli priložnosti, a nam žal ni uspelo doseči gola," je sprva dejal Vlado Šmit.

 

V nedeljo ob 14:00 bodo bordo-beli doma gostili ljubljanski Bravo. Tekmeca sta se v prvem delu sezone pomerila v Ljubljani, kjer so domači slavili z golom iz enajstmetrovke. "Dobro se zavedam, da nas čaka zelo zahtevna tekma. Jasno je, da bodo pogoji zahtevni, saj ves čas dežuje, zato bo tekma potekala po težkem terenu in pričakujemo pravo borbo. Bravo ima nekaj odličnih posameznikov z bogatimi izkušnjami, zato ne bo enostavno."

 

"A mi gledamo le nase. Igramo pred domačimi navijači in na vsak način bomo startali na zmago in nove tri točke. Dvoboj je pomemben tudi zaradi dejstva, da nas za tem čakajo tri zaporedna gostovanja," je ob koncu še dejal Vlado Šmit.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV