Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Ekipi U11 ponovno uspešni na turnirju v Avstriji

U11

  Dalibor

Ekipi U11 sta se udeležili drugega turnirja v Avstriji. Tokrat je bilo prizorišče bližnje Borovlje. Branili smo prvo mesto iz lanske sezone v selekciji U10. Tokrat se je ponovil turnir iz Beljaka, ko sta bili obe ekipi v finalu. 

 

A tokrat ni šlo tako gladko, kot bi se na prvi pogled zdelo. Ekipi sta morali prikazati več znanja, predvsem zato, ker je organizator sestavil zanimivi skupini "C" in "D", saj smo morali premagati najboljše ekipe na območju Celovca, predno smo prišli do polfinala. Vedeli smo, da bo uvrstitev v polfinale pomenil skoraj finale. Polfinalna nasprotnika nista pokazala veliko in finale je bilo neizogibno. 

Finale pa kot tudi zadnjič nabito s čustvi, starši so navijali za svoje ekipe, rezultat pa drugotnega pomena. Že drugič zapored smo odnesli prehodni pokal v Kranj. Dodati pa velja, da je igralec drugovuvrščene ekipe NK Triglav Kranj 1, Tian Varmaz Plava z doseženimi 8 goli, osvojil nogometno žogo za najboljšega strelca turnirja.

 

A za počitek ne bo veliko časa, saj nas že v nedeljo čaka nov Avstrijski izziv. Mogoče pa fantje dosežejo poker osvojenih turnirjev, saj smo vse tri odigrane turnirje tudi osvojili ( Šenčur, Beljak in Borovlje ).

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV