Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

21.Krog, 1.SKL/SML KRŠKO : TRIGLAV KRANJ

Dvakrat uspešni v Krškem

  Ž.G.

V soboto, 20.4.2019, sta kadetska in mladiska ekipa NK Triglava gostovala v Krškem. Igral se je 21. krog, 1.SKL/SML. Kadetska tekma je bila na sporedu ob 15. uri na umetni travi.

 

Že v prvem polčasu smo lahko videli veliko premoč Triglavanov na igrišču. Priložnosti so se kar vrstile vse do 23. minute ko je Triglav v vodstvo popeljal Altin Kryeziu. Gorenjci so še naprej vse stavili v napad in si priigrali še nekaj zrelih priložnosti za zadetek, ki pa so jih slabo izkoristili. Kot se rado zgodi, če zadetka ne daš, ga potem dobiš, je krčanom pred koncem polčasa uspelo zadeti po hitrem protinapadu. In na odmor sta ekipi odšli izenačeni (1:1)

 

V drugem polčasu je Triglav že v prvih sekundah napovedal popolno ofenzivo na vrata Krčanov in že se je tresla prečka po strelu Ahmetaja. V 44. minuti so gostje iz Kranja ponovno prevzeli vodstvo po zadetku Žana Buniča. Za potrditev vodstva je v 49. minuti poskrbel Benjamin Khodakhah. Končni rezultat pa je 80. minuti postavil Jan Kotnik in zadel za 1:4.

 

Da je bil izkupiček v Krškem popoln je poskrbela še mladinska ekipa Triglava in visoko zmagala s kar 0:6. Za katere pa so uspešno igrali tudi kadetski igralci. K visoki zmagi so zadetke v polno prispevali: Rihtar, Ćosić in Frlic x2

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV