Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U14 ekipa nadaljuje z zmagami

Triglav Domplan : Šenčur Velesovo 3 : 1

  Dalibor

Danes je ekipa U14 gostila vrstnike iz Šenčur-Velesovega. Če smo mogoče pričakovali bolj napeto tekmo, se je izkazalo, da so naši fantje popolnoma zagospodarili na igrišču. Večino časa je bil žoga v naših nogah, nasprotnik je čakal na potencialno našo napako in zdirjal v protinapad a s premalo igralci, da bi lahko resneje ogrozili naša vrata.

 

Žal pa so se v obrambi izkazali, kot dokaj kompaktna ekipa, ki zna biti agresivna in ne želi prepuščati ničesar naključju. Kar nekaj časa smo potrebovali, da smo prebili led in zadeli. Pred koncem polčasa smo vodstvo podvojili po lepem predložku s strani.

 

Tudi v drugem polčasu ni bilo nič drugače. Igra se je odvijala na nasprotnikovi polovici, le da smo tokrat prebijali več po krilih, a ponovno premalo odločni v zaključkih. Pohvaliti je potrebno tudi nekaj odličnih obramb nasprotnega vratarja in trdo in močno obrambo. Če že nam ni uspelo zadeti, so si pa Šenčurjani sami zabili iz kota, ko so nesrečno posredovali. A nam tudi oni niso ostali dolžni in so iz enega redkih napadov (tokrat je bil kot), po slabem posredovanju obrambe zadeli. Do konca se rezultat ni spremenil, tako da lahko rečemo, da sam rezultat ni odraz premoči naših fantov, kar je dodaten dokaz kvalitete, ki jo naš klub v tej selekciji premore.

 

Že v četrtek odhajamo v Žiri po nove izzive.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV