Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Priprave na spomladanski del v polnem teku

Na sporedu tudi prve prijateljske tekme

  Ž.G.

Priprave na spomladanski del prvenstva so že v polnem teku. Kadetska ekipa pridno nabira kondicijo na stezi in igrišču, ne manjka pa tudi treningov v fitnesu, ki bodo poskrbeli za dodatno moč. Ta pa bo še kako potrebna za nove zmage v nadaljevanju prvenstva.

Odigrana pa je bila tudi že prva prijateljska tekma. V nedeljo 28.1. se je kadetska ekipa v dopoldanskih urah na umetni travi pomerila z ekipo NK Škofja Loka (člani). In zabeležili prvo zmago s 4:3. Za domače so bili uspešni Hadžić, Zlatkov, Stanković in Vuković.

Trener Grobolšek je po tekmi povedal:" Glede na to, da je bila to naša prva prijateljska tekma v pripravljalnem obdobju sem zadovoljen s številom priigranih priložnosti, potrebno pa bo popraviti realizacijo. Kljub danim štirim zadetkom je bilo še veliko zrelih priložnosti, ki bi jih morali bolje izkoristiti. Na drugi strani pa bo treba še več borbenosti v obrambi saj smo kar tri zadetke tudi prejeli. Vidi se, da igra še ne teče, kot bi morala saj je bilo v preteklih dneh več poudarka na pridobivanju vzdržljivosti in moči a bo v naslednjih dneh  še dovolj časa in prijateljskih tekem, kjer bodo nove priložnosti za izboljšave v naši igri. V februarju pa nas čaka še teden priprav v Umagu kjer bomo lahko svojo formo izpilili in se dokončno pripravili na začetek spomladanskega dela prvenstva, ki se prične 24.2., ko bo v Kranju gostovala ekipa Aluminija."

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV