Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

U9 osvojila 2. mesto na Janovem turnirju v Šenčurju

U09

  Dalibor

V nedeljo se je selekcija U9 udeležila Janovega turnirja v Šenčurju. Na samem turnirju je sodelovalo 19 ekip iz Slovenije in Srbije.

 

V skupinskem delu so fantje zabeležili dve zmagi in neodločen izid proti sosedom iz Britofa ter tako osvojili prvo mesto.

 

V nadaljevanju so v osmini finala dobili ekipo Zarice belih in zmagali 3:1. Četrtfinale je prinesel še en sosedski derbi. Čakala nas je vedno neugodna ekipa iz Škofja Loke. Naši fantje so v tekmo krenili odločno, kar jih je nagradilo z mago 2:0.

 

Že vidno utrujeni fantje so se v polfinalu pomerili z ekipo Črnuč in v napeti tekmi v izdihljajih tekme uspeli doseči zadetek in se uvrstiti v finale. Tekma se je končala z rezultatom 2:1.

 

Sledil je finale in domačini iz Šenčurja. Tako naša kot nasprotna ekipa je bila že vidno utrujena, a se fantje niso predali. Borili so se da zadnjega piska, a morali priznati premoč nasprotnika z rezultatom 1:0.

 

Kljub dejstvu, da na turnirju niso sodelovali nekateri igralci, ki so teden prej sodelovali na Zmajevem turnirju v Ljubljani, je ostala ekipa naredila odličen rezultat in dokazala, da se v klubu dobro dela. Že prihajajoči vikend nas čaka močan turnir Umag Trophy 2019.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV