Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

VIDEO: Prvi domači poraz drugega dela

Triglav moral priznati premoč Celju

Prva liga Telekom Slovenije, 25. kolo

NK Triglav Kranj – NK Celje 0:5 (0:2)

 

NK Triglav Kranj: Arko, Gliha, Kocjančič (od 51. Šalja), Kumer (od 63. Udovič), Rogelj, R. Wilmots, Gajić, Ćerimagić, M. Wilmots, Hasanaj (od 46. Beciri), Majcen (K).

 

 

Nogometaši članske ekipe NK Triglav Kranj so doživeli prvi domači poraz v drugem delu prvoligaške sezone. Tokrat so morali Orli priznati premoč Celju, ki je na koncu slavilo s 5:0.

 

Na uvodu sta bili ekipi enakovredni, tehtnica pa s eje na stran gostov postavila v 11. minuti. Takrat je hudo napako Martena Wilmotsa izkoristil Vizinger in povedel goste v vodstvo. V 27. minuti so domači storili novo neverjetno napako na svoji polovici, nakar je vratar Jalen Arko storil prekršek za najstrožjo kazen. Izkoristil jo je Božić in Celjani so ob polčasu vodili z 2:0.

 

V nadaljevanju je trener Vlado Šmit opravil nekaj menjav in Orli so zaigrali veliko bolje ter so bili nevarnejši. Kljub dejstvu, da so lep del drugega polčasa nevarno pretili, jim zadetka ni uspelo doseči, na drugi strani pa so gostje izkoristili sleherno priložnost, ki se jim je ponudila.

 

"Težko ocenim to srečanje, bili smo premalo agresivni in osredotočeni, sploh v prvem delu. V nadaljevanju smo poskušali, a je bilo premalo. Drago sta nas stala dva smešna zadetka, ki smo ju podarili Celju," je po tekmi dejal Žan Rogelj.

 

Triglav se še naprej nahaja v varnem območju, a bo moral na popravni izpit že v petek, ko gostuje v Ljubljani pri Bravu.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com
Video: PLTS

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV