Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

"Tretji polčas" ob zmagi nad Bravom

Stališče NK Triglav Kranj ob incidentu po zadnji tekmi

Zadnja prvenstvena tekma je prinesla sila zanimiv in tesen obračun med NK Triglav Kranj in NK Bravo, po dvoboju pa se je ogromno govorilo tudi o "tretjem polčasu", ki ga je prinesel vroč dvoboj v Kranju. Zgodil se je, a v NK Triglav Kranj smo osupnili ob njegovi eskalaciji in ob govoricah, ki se povezujejo z njim.

 

Več kot očino je, da se bordo-beli na tekmi proti ljubljanski ekipi soočajo z drugačnim pristopom kot sicer. Tudi nedeljski obračun je mineval ob potenciranju pritiska na igrišču in na sodniško ekipo, ob tem pa nikakor ne moremo razumeti žalitev na osebni ravni, ki so se ga od začetka posluževali tekmeci. Vse to je še dodatno eskaliralo v drugem polčasu, ko je Bravov igralec Alen Krcič po menjavi pristal na tribuni, od koder je pred javnostjo glasno žalil, blatil in na osebni ravni omalovaževal domače nogometaše, v večini njegove nekdanje soigralce, v prvi vrsti Luko Majcna.

 

Po koncu tekme so našteta dejstva hitro zaokrožila po slačilnici zmagovite ekipe, zato je kapetan Majcen želel na štiri oči razrešiti očitne nejasnosti z Alenom Krcičem. Dejstva so, da sta bila nogometaša v "moškem" pogovoru in v kratkem klinču, da je želela posredovati tudi članica varnostne službe, nikakor pa ne držijo namigovanja o kakršnemkoli krvavenju, brutalnem pretepu in ostalih absurdnih stvareh. Na insistiranje Krciča je prišla tudi policija, ki pa o dogodku ni spisala niti zapisnika.

 

"Nikakor ne podpiram nasilja in se zavedam, da ni bilo najbolj prav, kar sem storil. Zavedam se, da bi lahko to hitro prineslo tudi posledice. A treba je vedeti, da smo v službi, kjer hitro in pogosto pride do vroče krvi. Na drugi strani pa me moti, ker lahko posamezniki blatijo in žalijo na osebni ravni, pa to ne prinese nobenih posledic," je o dogodku dejal kapetan Triglava Luka Majcen.

 

"Uprava razume tekmovalni naboj, in da je bila ta tekma nekaj posebnega za našega nekdanjega igralca Alena Krciča. Težko pa razumemo takšen odnos omenjenega do kluba, ki mu je dal vse in mu omogočil igranje med prvoligaši. Triglav ima absolutno ničelno toleranco do nasilja! V tem primeru je prišlo do bližnjega srečanja dveh igralcev, a smo neznansko ponosni na našega kapetana, ki je presodil, da ne sme prestopiti meje. In s tem je za nas ta zgodba zaključena," pa je dodal predsednik kluba Beno Fekonja.

 

S tem sporočilom NK Triglav Kranj ostro zavrača vsa namigovanja in zapise v nekaterih medijih, ki kažejo popolnoma izkrivljeno sliko o dogodku. Tovrstne informacije so lahko prišle le s strani nedeljskega tekmeca, a čas bo pokazal, kdo ima prav.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV