Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Mlakar: Edino vodilo je zmaga!

Orli po pokalnem porazu in pred novim prvenstvenim preizkusom

NK Triglav Kranj in NK Mura sta se srečala v drugem kolu pokalnega tekmovanja, na koncu pa so se preboja v četrtfinale veselili gostje iz Prekmurja. Mura je slavila s 3:1, za končni rezultat pa so v prvi vrsti krive stare bolezni Orlov.

 

"Težko bi se strinjal, da smo prikazali dva različna polčasa. Že uvodnih 20 minut smo dobro igrali in stali na terenu, imeli smo priložnosti in veliko želje. Tudi po prvem prejetem golu smo močno napadali, nato pa smo po enakih napakah prejeli dva prepoceni zadetka. V nadaljevanju smo mi vodili igro, stopili smo na žogo in več poskušali z igro ena na ena. Bilo je boljše, a ne dovolj, da se izognemo porazu," je sprva dejal Tilen Mlakar, strelec edinega gola za Orle.

 

Kaj je večja težava v zadnjih tednih, da bordo-beli ne izkoriščajo izjemnih priložnosti, ali da tekmec zadene praktično iz vsake polpriložnosti? "Mešanica obojega. Ne izkoriščamo priložnosti, ki si jih ustvarimo, na drugi strani pa preveč poceni prejemamo zadetke. Ne bom rekel, da v ekipi zavlada zmeda, v izjemno močni želji očitno pregorimo. Ampak gremo naprej, že gledamo proti novim izzivom," meni hitronogi Mlakar.

 

Nov izziv bo v nedeljo, ko v Kranju gostuje Maribor. Tudi Vijoličasti so že sklenili pokalno popotovanje, Triglav pa je državne prvake premagal v prvem kolu sezone. "Gremo na zmago, to je edino vodilo. Ne oziramo se na tekmeca, lahko je to Maribor, Olimpija, Mura ali kdorkoli. Pripravili se bomo na tekmo in iskali zmago za izhod iz krize," je še dodal Tilen Mlakar.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV