Triglav Cup Kranj Moje karte Mi navijamo za Triglav
Vaša košarica je prazna.

Majcen: Ponosen sem na ekipo!

Kapetan Triglava v kadru prvič po novembru

V četrtek ob 15:00 bodo nogometaši članske ekipe NK Triglav Kranj znova na delu. Nov izziv prinaša gostovanje v Sežani, kjer na stadionu Rajko Štolfa domuje Tabor. Pri bordo-belih bomo lahko v kadru znova pozdravili kapetana Luko Majcna, ki bo tako imel možnost zaigrati prvič po skoraj štirih mesecih.

 

Na uvodu v november je napadalec prejel kazen, zaradi katere na šestih srečanjih ni smel pomagati svojim soigralcem. Manko najboljšega strelca kluba pa so s fanatično borbenostjo in prikazom kakovosti soigralci dobro zakrili in v tem obodju prišli do treh zmag, remija in dveh porazov.

 

"Prve dni po prejeti kazni je bilo res težko. Bili so trenutki, ko se zbudiš, pa ne verjameš, da je vse to res in da so bile le sanje. Bilo je zahtevno, a klub in soigralci so mi od prvega trenutka stali ob strani. Jasno je, da ne podpirajo tega, kar je privedlo do kazni, a so mi vseeno izkazovali neomajno podporo. Za to sem vsem močno hvaležen," nam je obdobje brez uradnih tekem orisal Majcen.

 

"Za tem pa sem si zadal nove cilje in se zakopal v delo. Dejal sem si, da bom »za kazen« treniral še več in še bolje. Komaj sem čakal, da se lahko znova vrnem na terene, popolnoma sem pripravljen na nove izzive in željan igre," je še dodal Ljubljančan, ki bo z naslednjim nastopom tudi uradno postal igralec z največ nastopi v dresu Triglava med prvoligaši, to bo že njegov 106.

"Zelo sem ponosen na predstave in rezultate ekipe v času, ko nisem smel igrati. Lepo jih je bilo spremljati, saj so bili prava klapa na igrišču. Tudi sam sem jim dejal, da je moja želja le, da skušam dodati svoj delež po najboljših močeh. Svoje so dokazali in v tem trenutku je vse na svojem mestu, zato se ne želim riniti v ospredje," meni strelec 35 prvoligaških golov v bordo-belem, s čimer je z naskokom najboljši strelec kluba.

 

Sežanski prvoligaš je dokaj uspešno vstopil v drugi del sezone, zato bodo Kranjčani pred zahtevno preizkušnjo. Vseeno pa so orli ena od štirih neporaženih ekip spomladanskega dela, zato bodo v tekmo vstopili le z najvišjim ciljem.

 

"Zdi se, da je večina ekip opravila zelo dober posel med zimskimi pripravami. Imam občutek, da so moštva taktično napredovala, jasno pa je, da nas čaka zahtevna tekma. Občasno lahko pride slab dan, ampak borbenosti in želje ti ne more vzeti nihče. Če bomo na pravi ravni, je strah pred komerkoli povsem odveč," je ob koncu še dodal Luka Majcen.

 

Foto: NK Triglav Kranj / Sportida.com

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV