Vaša košarica je prazna.

BORDO IN BELI NADALJUJETA S PRVENSTVOM

  Jasmin

Ekipi Bordo in Belih selekcije U11 nadaljujeta s prvenstvom v okviru MNZG. Ekipa Bordo se je v petek na domačem igrišču pomerila z ekipo NK Šenčur U11. V prvenstvu se rezultati ne beležijo. Pomembna je prosta igra in fair play obeh ekip. Na dveh igriščih se igra po sistemu 6+1

 

Triglavani so zelo dobro opravili svoje delo, saj so vsi prikazali borbo, željo in veliko lepih potez tekom tekme. Za vse skupaj so bili nagrajeni z zadetki. Vsi so dobili priložnost za igro, kar je najbolj pomembno. Cilj je, da poskusimo trud in delo s treninga prenesti na tekmo in tako pokazati kaj vse zmoremo.

 

Ekipa Belih tekmuje v prvenstvu mlajših dečkov U12 proti leto starejšimi vrstniki. V jesenskem delu so prikazali zelo dobre igre in osvojili 1.mesto. Spomladanski del smo začeli v Šenčurju na umetni travi. Na majhnem igrišču so imeli fantje na začetku nekaj težav, ki pa so sestavni del nogometne igre. Ko so se privadili na razmere, so prišli tudi lepi zadetki iz prekinitev in odigranih potez. Na koncu so Triglavani zabeležili zmago z 2:5 in tako uspeli nagraditi zelo dobro predstavo vseh prisotnih na igrišču.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV