Vaša košarica je prazna.

Derbi u15

starejši proti mlajšimi

  Maks

V nedeljo sta bila v Kranju dva derbija . Prvi se je začel že ob 10:00 med ekipama NK Sava u15 in igralci Triglava u 14, ki se je končal z neodločenim izidom 1:1.

 

V prvem polčasu smo gledali nepovezano igro obeh ekip.Domačini niso niti enkrat steljali proti vratom orličev. Z dolgimi podajami so poskušali zaposliti njihovega napadalca, vendar je v vseh duelih bil boljši mlajši orlič.Na koncu polčasa so si orliči ustvarili lepo situacijo za zadetek vendar je obrambni igralec bil nenatančen pri strelu na vrata.

 

V drugem polčasu so domačini  povedli v 60 min. iz prostega strela s sredine igrišča  po nespretnem posredovanju vratarja. Že v naslenjem napadu so orliči izenači po lepo izvedenemu prostemu strelu z roba 16 m. Po tem zadetku so orliči prevzeli kontrolo na igrišču.Proti koncu tekme so grobi domačini ostali še brez enega igralca.Toda do konca tekme orličem ni uspelo doseči zmagovitega zadetka.

 

Drugi derbi pa je bil članski na stadionu v Kranju proti NK Triglav in NK Ankaran v 1 SNL ki se je prav tako končal z neodločenim rezultatom 2:2. 

 

 

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV