Vaša košarica je prazna.

Ekipi U9 osvojili 2. in 4. mesto na Cankarjevem turnirju

Cankarjev turnir na Vrhniki

  Dalibor

V soboto 18.05.2019 sta se ekipi Triglava U9 udeležili 2. Cankarjevega turnirja na Vrhniki. 

 

Ekipa Belih je tekmovala v A skupini in z gol razliko 22:2 zasluženo osvojila 1. mesto v skupini. Ekipa Bordo, ki je tekmovala v skupini B, pa je osvojila 2. mesto, takoj za kasnejšimi zmagovalci turnirja, ekipo NK Domžal.

 

Četrtfinalni obračuni so imeli gorenjski prizvok, saj se je ekipa Belih pomerila z ekipo Škofja Loke, ekipa Bordo pa z ekipo Šenčurja. Ker na tekmah se po rednem delu ni dobilo zmagovalcev, so sledili kazenski streli. Tokrat je bila sreča na naši strani in obe ekipi sta se uvrstili v polfinale.

 

Ekipa Bordo se je v polfinalu pomerila z ekipo Domžal ter izgubila 0:3, ekipa Belih pa je v polfinalu bila z rezultatom 3:1 boljša od ekipe Ilirija Zeleni.

 

Sledili sta finalni tekmi za 3. in 1. mesto. V tekmi za tretje mesto je ekipa Bordo popustila in nasprotniku omogočila visoko zmago 1:6. V tekmi za 1. mesto pa se je že na začetku videlo, da so se fantje ustrašili nasprotnika in mu omogočili hitro vodstvo 0:3. Po cca. 6 minutah so se fantje nekoliko otresli strahu in začeli igrati, a je bilo žal premalo in Domžale so z rezultatom 0:5 zasluženo osvojile turnir.

 

Za konec bi dodali, da smo na naše fante lahko ponosni, saj je bilo od 17 igralcev kar 5 igralcev letnika 2011. To pa pomeni, da smo imeli skoraj tretjino igralcev iz selekcije U8.

Triglav Zdravje

SOFINANCER PROGRAMOV