Vaša košarica je prazna.

IGRAMO DOBRO

ŽELIMO BITI ŠE BOLJŠI

  Almir Krcić

V prvih majskih tednih je ekipa NK Triglav Podgorje U12 odigrala nekaj ligaških tekem.

Najprej je na Zarici odpravila mestne rivale z 2:0, potem doma premagala Bled s 3:1, v gosteh nadigrala Železnike z 1:4 in doma premagala NK Jesenice B s 3:0.

V tej seriji zmag je bilo videti lepe in kvalitetno odigrane tekme. Med temi najbrž prednjači dobro odigrana tekma v Železnikih. Nekaj tekem je bilo solidnih in morda celo kakšna slabša. Vendar pa je to tudi pričakovati. Igralci so še mladi, zato tudi njihove predstave nihajo. Te stvari moramo sprejeti, se jih zavedati in delati na tem, da so nihanja v igri čim manjša. Hkrati pa mora biti nivo igre čim višji. Je pa kakovost ekipe nedvomno tudi v tem, da zmagajo kljub rezervam v igri.

Ekipa NK Triglav Domplan Beli pa je po visoki zmagi proti NK Tržič-Naklo dvakrat tesno izgubila tekmi za vrh lestvice proti Škofji Loki doma in proti Velesovem v gosteh. Lahko rečemo, da je bilo prisotno tudi nekaj smole, poraza je potrebno pozabiti in na preostalih tekmah pokazati boljši obraz. Potem bo zadovoljstvo ob koncu sezone upravičeno.

 

Trener Almir Krcić ocenjuje igro svojih varovancev: »Igramo dobro. Kot trener si želim še več. Smo dobri. Lahko smo pa najboljši.«

 

Ob tej priložnosti ekipa U12 iskreno čestita prvakom 2. SNL. članom NK Triglav Kranj. Spodbujali jih bomo tudi na zadnji tekmi sezone v petek, 26.05.2017, na kranjskem stadionu. Šampioni!

Prav tako bomo ta konec tedna držali pesti za naše mladince NK NOGA Triglav, ki lahko osvojijo naslov državnega prvaka v 1. SML. Verjamemo!

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV