Vaša košarica je prazna.

Mladinci za finale proti Domžalam

Ekipa U19 v sredo za veliki finale mladinskega pokala

Sezona 2017/2018 se počasi bliža koncu, tako v članskem kot mladinskem nogometu se bližamo najbolj pomembnim, celo odločilnim tekmam širom zelenic Slovenije. Poleg prvoligaškega tekmovanja, bodo izjemno zanimive trenutke v aktualnem tednu preživljali zanimive trenutke. Mladinska ekipa Triglava bo namreč v sredo igrala veliki finale mladinskega pokala Slovenije.


Sredi tedna, v sredo ob 13:00, se bosta v kranjskem Športnem centru pomerila NK Triglav Kranj in NK Domžale. Gre za dvoboj polfinala mladinskega pokala Slovenije, kjer bo na voljo le ena vstopnica za zadnjo tekmo v bitki za pokalno lovoriko. Glavni sodnik obračuna bo Denis Halilović, pomagala mu bosta Timotej Plavše in Andrej Boškič.


Mladinski zasedbi bordo-belih in rumeno-modrih sta se v tej sezoni udarili na dveh obračunih. V Kranju so Orli slavili s 5:3, v Domžalah pa so domači slavili z minimalnih 1:0. V polfinalni dvoboj se ekipi podajata s četrtega in drugega mesta na prvenstveni razpredelnici, po vseh parametrih pa nas čaka zanimiv obračun.

Zavarovalnica Triglav, d.d.

SOFINANCER PROGRAMOV